Hűtőházi és élelmiszeripari nyílászárók, termékek

A hűtőházi és élelmiszeripari igényeket figyelembe véve tervezett és kialakított ajtóink magas hőszigetelő értékkel rendelkező, poliuretán habkitöltésű technológiával készülnek, ajtó típusoktól függően 40-160mm-es vastagságig, rozsdamentes vagy poliészter-bevonatú lemezekből. A nyílászárókhoz minden esetben rozsdamentes tokszerkezet tartozik, ajtóinkat mélyhűtő tartományban a padlószint alá süllyesztendő küszöbbel és beépített fűtőszállal szereljük. Kisebb méretű és normál hőmérséklet tartományú ajtóinkhoz rendkívül egyszerűen szerelhető, panelnyílást lezáró tokot alkalmazunk, amely tokszerkezet egyúttal a panelél lezárására is alkalmas, nem szükséges ellentok vagy utólagos panellezárás a nyílászáró szerelésekor.

Hűtőházi alkalmazáshoz manuális nyíló illetve automata vagy kézi mozgatású tolóajtókat javasolunk, nagyobb hőszigetelést nem igénylő élelmiszeripari helyiségekhez pedig, 40mm vastag toló, szigetelő gumi nélküli peremes nyílóajtókat és különböző típusú lengőajtókat ajánlunk. Ajtóinkat igény esetén normál vagy belülről oldható biztonsági zárral, áttekintő ablakkal, tokban lévő felső magaspálya átvezetéssel, külső mechanikus ütközésvédelemmel és légnyomás kiegyenlítő szeleppel tudjuk ellátni.

Tovább >>
 

Ágytálmosó berendezés

A Thermokor Kft. sokéves tapasztalata alapján kifejlesztett ágytálmosó energiatakarékos, kis víz, vegyszer, valamint villamos energiafogyasztású berendezés. A berendezés különböző egészségügyi edények pl. ágytál, vizeletkacsa, vesetál, éjjeliedény- automatikus mosását, fertőtlenítését végzi, különböző választható programok szerint. A mosás két forgófejjel és 3 db beépített fix permetező fejjel történik. A szerkezet rozsdamentes vázzal és burkolattal rendelkezik, belső kialakítást a megrendelő által használni kívánt edények típusa alapján készítjük el, de azt változtatni csak a befogadó szerkezetek cseréjével lehet. Az állványos kivitelű berendezést alsó vagy hátsó kifolyású csatorna véghez lehet csatlakoztatni. Az ágytálmosó elsősorban kórházakban, szociális otthonokban, bölcsődékben, óvodákban alkalmazható.

  • ágytálmosó 1
  • ágytálmosó 2
Ajánlatot kérek >>

Kórházi és tisztatéri nyilászárók, termékek

A kórházi és gyógyszeripari felhasználásokhoz a tisztatéri előírásoknak megfelelő nyílászárókat ajánlunk, ahol az ajtólap síkjából nem áll ki és nem süllyed be szerkezet (pl. az áttekintőablak és annak kerete, alsó vezetősín) ezáltal nem keletkezik baktériumgyűjtő és porfogó felület. Az ajtólapok 50-60mm vastagságban készülnek, anyaguk szálcsiszolt rozsdamentes vagy speciális poliészter bevonatú horganyzott lemez. A tokszerkezet minden esetben rozsdamentes anyagból készül, igény szerinti méretben igazodva a különböző falszerkezetek vagy gipszkarton fogadószerkezetek típusához.

A kórházi automata nyílászáróink működtetéséhez svéd, BESAM típusú elektromos meghajtást ajánlunk, amely az egyik legjobb minőséget képviselő, üzembiztos szerkezet. Igény esetén az ajtólapokba beépített áttekintő ablakban és a tokszerkezetben, különböző fokozatú sugárvédelmet, illetve az ablakokban elektromosan/manuálisan működtetett reluxát tudunk biztosítani.

Tovább >>