Hűtőházi és élelmiszeripari nyílászárók, termékek

A hűtőházi és élelmiszeripari igényeket figyelembe véve tervezett és kialakított ajtóink magas hőszigetelő értékkel rendelkező, poliuretán habkitöltésű technológiával készülnek, ajtó típusoktól függően 40-160mm-es vastagságig, rozsdamentes vagy poliészter-bevonatú lemezekből. A nyílászárókhoz minden esetben rozsdamentes tokszerkezet tartozik, ajtóinkat mélyhűtő tartományban a padlószint alá süllyesztendő küszöbbel és beépített fűtőszállal szereljük. Kisebb méretű és normál hőmérséklet tartományú ajtóinkhoz rendkívül egyszerűen szerelhető, panelnyílást lezáró tokot alkalmazunk, amely tokszerkezet egyúttal a panelél lezárására is alkalmas, nem szükséges ellentok vagy utólagos panellezárás a nyílászáró szerelésekor.

Hűtőházi alkalmazáshoz manuális nyíló illetve automata vagy kézi mozgatású tolóajtókat javasolunk, nagyobb hőszigetelést nem igénylő élelmiszeripari helyiségekhez pedig, 40mm vastag toló, szigetelő gumi nélküli peremes nyílóajtókat és különböző típusú lengőajtókat ajánlunk. Ajtóinkat igény esetén normál vagy belülről oldható biztonsági zárral, áttekintő ablakkal, tokban lévő felső magaspálya átvezetéssel, külső mechanikus ütközésvédelemmel és légnyomás kiegyenlítő szeleppel tudjuk ellátni.

Tovább >>
 

Kórházi és tisztatéri ablakok

Kórházi és tisztatéri helyiségekhez ablakokat rozsdamentes kerettel és szerelvényekkel fix, felhúzható és oldalra eltolható, változatban készítünk az igényeknek megfelelően.
A felhúzható ablak ellensúllyal van ellátva, aminek köszönhetően a mozgó ablakszárny nyitás/zárás közben bármely helyzetben megáll. Az oldalra húzható ablak a két véghelyzetben rögzített.
A mozgó ablakoknál nincs kopó alkatrész, működtetésük üzembiztos.

Ajánlatot kérek >>

Kórházi és tisztatéri nyilászárók, termékek

A kórházi és gyógyszeripari felhasználásokhoz a tisztatéri előírásoknak megfelelő nyílászárókat ajánlunk, ahol az ajtólap síkjából nem áll ki és nem süllyed be szerkezet (pl. az áttekintőablak és annak kerete, alsó vezetősín) ezáltal nem keletkezik baktériumgyűjtő és porfogó felület. Az ajtólapok 50-60mm vastagságban készülnek, anyaguk szálcsiszolt rozsdamentes vagy speciális poliészter bevonatú horganyzott lemez. A tokszerkezet minden esetben rozsdamentes anyagból készül, igény szerinti méretben igazodva a különböző falszerkezetek vagy gipszkarton fogadószerkezetek típusához.

A kórházi automata nyílászáróink működtetéséhez svéd, BESAM típusú elektromos meghajtást ajánlunk, amely az egyik legjobb minőséget képviselő, üzembiztos szerkezet. Igény esetén az ajtólapokba beépített áttekintő ablakban és a tokszerkezetben, különböző fokozatú sugárvédelmet, illetve az ablakokban elektromosan/manuálisan működtetett reluxát tudunk biztosítani.

Tovább >>